Carporte

Carporte

Få et uforpligtende tilbud

Carporte

Skal din bil beskyttes med en god og solid carport? Tømrerfirmaet Splint bygger din carport præcis, som du ønsker det, så den lever op til dine krav og forventninger! Så er det slut med at skrabe sne og frost af bilens ruder om vinteren…

Når du skal have bygget en ny carport, er det en god idé at gennemtænke, hvilke opbevaringsbehov carporten skal opfylde. Er det en dobbeltcarport eller enkeltcarport, du har brug for – og hvordan ser situationen ud om fem år? Skal der være et skur i tilknytning til carporten, så du får plads til haveredskaber, cykler, brændestabel, mm.? Eller har du egentlig kun behov for et simpelt tag og fire solide stolper?

Tømrerfirmaet Splint har masser af erfaring med at bygge carporte. Vi bidrager altid gerne med vores viden og kommer med inspiration og forslag til løsninger, hvis du ønsker det. Vi tager en god snak om opgaven, så vi kommer omkring de ting, du skal tage højde for og træffe beslutning om. Der er mange muligheder, og vi hjælper dig med at finde frem til lige præcis din nye carport.

Kontakt

Adresse

Mosegårdshaven 8
2670 Greve

Åbningstider

Man-Tor: 07.00-17.00
Fre: 07.00-15.00

Telefon

Tømrerfirmaet Splint

- et sikkert valg til et godt håndværk

26163041