Tømrer & Snedker opgaver


Der er mange opgaver man som gør det selv kan klare – men der er også opgaver hvor en fagmand sikrer at kvalitet og udførsel er i topklasse.

Vi kan tage flere roller i løsningen af dit konkrete projekt. Enten som totalentreprise – hvor vi sammen planlægger hele projektet, eller som “medbyg”, hvor du selv ønsker at færdiggøre en større eller mindre del af projektet selv.

Vi har herunder beskrevet typiske projekter, samt eksempel på hvad vores rolle kunne være i det specifikke projekt.

Carport
Her kan vi hjælpe dig med at vælge den rette carport til dit behov, og vi kan via vore samarbejdspartnere tilbyde flere forskellige “færdigpakker”. Vi kan også tage udgangspunkt i den eksisterende carport, og genopbygge denne i nye materialer.

Terrasse
Vi tager udgangspunkt i dine ønsker omkring materialer, design og udførsel, og kan derudover rådgive undervejs, og sikre at dine ønsker bliver til virkelighed.

Vinduer
Et vindues projekt starter altid med et møde på stedet, hvor vi sammen går igennem hvad dine ønsker er. Vi foretager samtidig grundig opmåling, og kan såfremt dette ønskes levere vinduer der passer i flere forskellige udformninger. Vinduerne leveres naturligvis som lavenergi.

Lofter & Gulve
Du har måske på forhånd ønsker og ideer omkring materialevalg og udførsel, og ved vort besøg gennemgår vi mulighederne med dette som udgangspunkt. Vi udfører alt lige fra montering af gulvplader, til plankegulve i alle materialer.